Sinds 2007 verhuren wij onze twee appartementen in het Sauerland. In de afgelopen jaren is dit uitgebreid met prachtige vakantiehuizen en appartementen. Wij bieden u persoonlijke service en zorgen dat u een onvergetelijke tijd heeft met mooie herinneringen. Naast het prachtige Sauerland bieden wij u ook accommodaties in de rest van Europa zodat u altijd wat te kiezen heeft.

Zorgvuldig geselecteerd

Wij verhuren alleen onze eigen accommodaties en van een goede bekende. Van zelfsprekend kennen we hierdoor de accommodaties als geen andere. De accommodaties bezoeken we zelf regelmatig of het nu voor een eigen vakantie is of om te zorgen dat de accommodaties in een topconditie zijn. Minstens zo belangrijk vinden wij dat u zich er net zoals ons 'thuis' zult voelen. Wij zijn daarom altijd op zoek naar de mooiste, leukste en gezelligste plekken.

Online aanbod

Onze accommodaties worden alleen online via ons aangeboden, zodat u altijd een goede keuze kunt maken uit de prachtige verblijven. Op onze website maakt u eenvoudig de keuze voor de ideale accommodaties en boekt u deze vervolgens direct online. Nadat de boeking bij ons binnengekomen is, controleren wij deze en ontvangt u van ons de boekingsbevestiging met alle informatie per mail.

De 5 zekerheden van Taselodge:

  1. Alle accommodaties geïnspecteerd | Al onze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en worden goed onderhouden. Alle accommodaties worden op diverse criteria beoordeeld zodat niets een zorgeloze vakantie in de weg staat.
  2. Al 10 jaar tevreden gasten | Met deze jarenlange ervaring zijn reeds honderden tevreden gasten u voorgegaan in het boeken en verblijven in onze vakantieaccommodaties.
  3. We geven u eerlijke informatie | Op de gehele website geven we u duidelijke, heldere en eerlijke informatie over onder andere de indeling en de omgeving van de accommodaties. Daarnaast geven de beoordelingsreviews een goed beeld van de ervaringen van huurders die u voorgegaan zijn.
  4. Gemakkelijk online boeken | Boeken gaat eenvoudig en veilig op onze website. In duidelijke stappen wordt u op een gemakkelijke manier door het boekingsproces geleid.
  5. Persoonlijk contact | Mocht u vragen hebben over de boeking of over de door u uitgekozen accommodatie, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Graag beantwoorden wij uw vragen en kunnen wij u advies geven over de accommodatie die het best bij u past.